Skip to main content

Architect drawing - Building exterior - Queechy High School

The Tasmanian Government Art Site Scheme Commission

Artwork Exterior seating with sculptural elements
Project number 060122
Artwork budget $63 000 + GST (if applicable)
Location Queechy High School

Applications are sought from contemporary artists to create sculptural seating to be situated in the external playground area on the eastern side of Queechy High School.

The primary focus of this seating is to create an inviting and attractive social space for the younger students in the school, somewhere that students feel is their own and with which they can identify. The seating could be created as ground based elements that include imaginative sitting options. The school values of harmony and diversity are themes encouraged to be explored in artist’s design proposals.

Downloads

Submissions and enquiries

Apply now

Applications are made using our online application form. Click on the link below to start a new application.

Public art - application form

If you have any questions about this commission please contact Melissa Smith (03) 6167 2789 or melissa.smith@arts.tas.gov.au

Online applications close 11:59 pm, Sunday 11 February 2018